Categories: fotboll

Fantasyfotboll

Något som många tycker är det absolut roligaste som finns efter en lång arbetsdag i ett regnigt Sverige är att bara sätta sig på soffan, ta upp mobilen och gå in på sin fantasyfotboll app. Det finns oerhört många olika plattformar för just detta, och vi tänkte berätta två av de bästa här.Alla olika plattformar, hemsidor och appar har olika syften och är därför också bra för olika saker. Med andra ord kommer du som konsument gilla olika sidor beroende på varför du vill spela fantasyfotboll. Är det för att vinna pengar, spela med dina vänner eller bara ha roligt?

Premier Manager

Det första av Sveriges största fantasyfotboll spel heter Premier Manager och är skapat av Englands – och faktiskt hela världens största och bästa fotbollsliga – nämligen Premier League. Den gigantiska fotbollsligan lanserade 2014 det väldigt populära spelet alla kan ta del av. Idag har det växt globalt och har hundratusentals användare varje dag.Hur gör du då för att gå med i Premier Manager och börja spela? Först och främst ska du ladda ner appen från App Store eller Google Play. Därefter kan du följa instruktionerna och skapa ligor tillsammans med dina vänner eller satsa ännu mer och tävla med alla andra deltagare om prispengar.

Sportbladet Manager

Nästa omåttligt populära fotbollsspel heter Sportbladet Manager och erbjuds föga förvånande av Sportbladet (från Aftonbladet). De har olika spel för olika tillfällen och syften. Det finns vanliga spel som till exempel Premier Leauge Manager och Champions League Manager. Dessutom kan du delta i högtidliga VM Elvan och även EM Elvan.Alla spel som Sportbladet Manager skapar är väldigt lättförstådda och roliga. Du kan först skapa ett konto som ger dig tillgång till alla olika spel – det behöver inte ens vara fotbollsrelaterat. Sedan är det fritt fram att skapa olika lag. Detta är helt gratis så länge du är Plus Premium kund för 99 kronor/månad.