Categories: utvecklare

Företag som bygger plattformar för fantasysport

Fantasyspel har funnit i ganska många år nu och det finns en mängd företag som gör plattformar för dessa spel. Vi har inte hunnit kika så noga på det svenska bolaget Scout gaming än. Men de verkar bra. Däremot är fantasysport fortfarande i sin linda även om det finns en hel del spel. Därför kan det vara svårt att veta vilka företag som levererar de bästa plattformarna för fantasysport. Vi har tagit en titt på några stycken du kan välja på.Det skiljer sig en hel del mellan de olika plattformarna beroende på vilken nivå du spelar på, vilken fantasysport det gäller och vad du kräver av sidan. Det handlar om grafik, vilken statistik som ges, hur loggor ser ut och givetvis hur lätt en plattform är att navigera på när det gäller att skapa ditt lag, drafta och mycket mer.

NFL och ESPN

Det finns två giganter som lever upp till de flestas krav och det är NFL:s officiella sida och ESPN. Båda erbjuder dig som spelare mycket statistik, officiella bilder för både loggor och spelare, samt att allt uppdateras blixtsnabbt under matchens gång. Dessa sajter passar både nybörjare inom fantasysport och den erfarna spelaren som är van vid drafting, skapa lag och allt som hör till.

Yahoo och CBS

Yahoo och CBS är två erfarna sidor när det gäller fantasysport. De är lite enklare än NFL och ESPN men de räcker helt klart till. Är du nybörjare är Yahoo verkligen att föredra då du får mycket bilder och sidan är enkel att hantera. CBS påminner om NFL och ESPN men här finns inte alls samma arsenal utan det får du betala extra för.

Skräddarsydda ligor

Nu finns även möjlighet att skräddarsy din egen liga. Låter det lockande bör du testa Myfantasyleague.com. Den är inte gratis utan du får betala för din liga varje säsong men däremot får du allt. Vill du inte bara skapa en liga ska du testa denna plattform. Vad sägs om att du kan ställa in löner för dina spelare och även sätta ett lönetak?

Betta på E-sport

Vill du spela på E-sport så kand et vara bra att ta en bonus. det är inte alltid lätt att förstå hur bonusar fungerar. Det är bra att konsultera en expert. Hemsidan esportbonus.nu är just en sådan expert.